Oudelandselaan 243, 2652 ER  Berkel en Rodenrijs  |  010 - 7630531

Direct besparen op uw boekhouding!

Vaste tarieven                                                                                                                   Contact

Of u nu een ZZP'er bent, of eigenaar van een BV, wij zorgen ervoor dat u tegen een lage prijs de beste zorg krijgt voor het uitbesteden van uw administratie. Daarnaast voorzien wij u van advies op maat, en verzorgen al uw aangiftes. Voor onze diensten berekenen wij uitsluitend vaste tarieven!

Onze oplossing voor uw boekhouding

Heeft u nog geen administratiepakket? Adpar maakt gebruik van de modernste boekhoudpakketten, zoals e-Boekhouden. Uiteraard is dit een boekhoudpakket in de cloud. Het werken met een pakket als e-Boekhouden zult u aangenaam verrassen! U hoeft slechts een foto te maken van uw bonnetjes en inkoopfacturen, en deze ( bijvoorbeeld per app) te versturen naar uw online boekhoudpakket. Uw bankafschriften worden automatisch ingelezen, simpel, snel, en uw administratie is altijd up to date! Daardoor is het voor ons mogelijk u pro actief te adviseren op het gebied van belastingen, ondernemingsvragen en financieringen.  

Wanneer u dat wenst dan kunnen wij de licentie van het online boekhoudpakket in ons abonnement opnemen, dan ontvangt u tevens een  korting op uw licentie van e-Boekhouden zie ook: Online boekhouden

Voor een ZZP'er hebben wij al een abonnement vanaf € 46 per maand (excl.btw). In ons abonnement zijn de onderstaande diensten opgenomen:

-Administratiebeheer
-Fiscaal-  en ondernemingsadvies
-Jaarrekening
-Aangiftes
-Bespreking cijfers en aangifte  
-Optioneel: salarisadministratie
-EEN OPZEGTERMIJN VAN SLECHTS 1 MAAND

Laat u inspireren door onze adviezen en oplossingen, en neem geheel vrijblijvend Contact met ons op.